De beste stal voor uw situatie

Met een geoptimaliseerde stal bent u in staat om het best mogelijke product te leveren. Daarnaast draagt een geoptimaliseerde moderne stal bij aan uw bedrijfsvoering, uw bedrijfsresultaat en het dierenwelzijn. U kunt met minder kosten en handelingen uw bedrijf runnen. Het zorgt voor een verhoogde hygiëne en een optimaal klimaat zodat het dierenwelzijn en de gezondheid verbetert.

Visualiseren met moderne techniek

Voor de voorbereiding van ons werk, gebruik we moderne technieken, zoals als 3D tekenen en computergestuurd uitzetten. Zo kunnen we tot in het kleinste detail plannen en weten onze medewerker op de bouwplaats precies wat ze moeten doen.

U profiteert ook van deze technieken

Eigenlijk kunt u al door de stal 'lopen', voordat die er staat. We maken een gedetailleerde animatie die u rustig kunt bekijken. Ook de werking van hekken en deuren kunnen we in de animatie laten zien. Ziet u nog tekortkomingen of afwijkingen? Dan passen we die direct aan in de tekeningen. Op die manier beperken we verrassingen tijdens het bouwproces. Dat scheelt veel tijd en dit ziet u ook terug in de kosten van onze stallen.

Wilt u meer weten over stallenbouw bij Hoex Bouw?

We vertellen u graag meer over onze stallen, werkwijze en ervaring. Vul het formulier in via onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.